Üdvözlünk!

katacimke.hu  > Blog >  Üdvözlünk!

Üdvözlünk!

| | 0 Comments

Ma 2433 napja, hogy az első címke rendelés megérkezett hozzánk. ❤ Üdvözöllek a KataCímke világában: A minőség és stílus találkozása a be és felvarrható ruházati címkék piacán!

Szia KataCímke család!

Nagy örömmel üdvözöllek újra a blogunkon, ahol egy kicsit közelebbről megismerhetitek vállalkozásunkat és a mögötte álló elveket. Régóta részesei vagytok a sikerünknek, és most szeretném veletek megosztani az inspirációimat, tapasztalataimat és az általunk kínált lehetőségeket.

Már évek óta azon dolgozunk, hogy az egyik legjobb szereplőként tevékenykedjünk a bevarrható ruházati címkék piacán. De annál sokkal többet kínálunk, mint pusztán a termékeink. Azt hiszem, minden egyes címke, amit elkészítünk, egy történetet mesél, és büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a ti siker történeteteknek.


Minőség és megbízhatóság:

Mindig szeretettel, gondossággal és a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően készítjük el a címkéket. Nemcsak a termékeink, de az ügyfélszolgálatunk is a legmagasabb színvonalon működik, hogy biztosítsuk, minden megrendelés gördülékenyen és elégedetten záródjon. Nincs olyan vállalkozás, gyártás, ahol néhanapján ne csúszna egy-egy megrendelésbe hiba, de az egyik alappillére a vállalkozásunknak, hogy a legfontosabb szempont, hogy tőlünk mindig minden megrendelőnk maximális elégedettséggel távozzon és hosszútávú kapcsolatot tudjunk létesíteni veletek.


Egyedi lehetőségek:

Tudjuk, hogy minden kézműves vállalkozásnak saját igényei vannak, ezért rugalmasan alkalmazkodunk az elképzeléseitekhez. Legyen szó különleges designról, speciális anyagokról vagy egyedi címkeméretről, mi mindent megteszünk azért, hogy a ti elképzeléseitek valóra váljanak.


Köszönjük!

Nem feledjük, hogy a mai sikereinket a ti hűséges támogatásotok és bizalmatok tette lehetővé. Ezért szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik eddig minket választottak, és ígérjük, hogy továbbra is minden energiánkat és elkötelezettségünket az ti elégedettségetekre fogjuk fordítani.


A Katacímke nemcsak egy címkét kínál, hanem egy teljes élményt, amelyben minőség, stílus és személyre szabottság találkozik. Bízunk benne, hogy továbbra is részesei lehetünk a ti sikertörténeteteknek, és várjuk, hogy további kreatív projektekben dolgozhassunk együtt.


Köszönjük, hogy ebben az évben is velünk tartotok!
– Kata, Gyuri


ps.: Megrendeléskor jelezd emailben, hogy a megrendelésedet ez a blogbejegyzés inspirálta, használd a BLOG202403 kuponkódot és megajándékozunk a rendeléseden felül +20% termékkel 😉 (érvényes 2024. március 31-ig)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük